inchide
Acasa Companie Ce facem

Ce facem

Confectionam containere. De toate felurile si dimensiunile. Modulare sau monobloc. Simple sau cu toate dotarile incluse. Si le facem BINE. Cu atentie, rigoare si materiale de inalta calitate. Chiar aici, in Romania.

Montam containere. Oriunde aveti nevoie de ele. Pe santier, pe spatiul propriu sau luat in folosita. In oras sau in afara lui. Echipa noastra de montaj este extrem de mobila. Si rapida. Asa incat totul va fi pus pe pozitii fara intarziere.

Oferim garantie. Garantam pentru ceea ce facem. Pana la 24 de luni. Fie prin reparare, fie prin inlocuire. In plus, asiguram piese de schimb in perioada post-garantie.

Asiguram service-ul. Punem la dispozitie cunostintele si experienta echipei noastre, astfel incat orice problema sa poata fi remediata de indata si fara sa dea batai de cap.
Inchiriem containere. La preturi extrem de bune. Si pe orice perioada aveti nevoie.

Facem toate astea din 2004 si ne mandrim cu o experienta vasta, care ne-a adus deopotriva know-how-ul in domeniu si flexibilitatea in abordarea proiectelor. Fie ele cat de diverse ori provocatoare. Sunteti liberi sa ne puneti la incercare.